CEO Lab introduceert de HuisartsenRadar!

Direct inzicht in hoe klanten uw praktijk en consult ervaren

Kwalitatief hoogstaande zorg is geen onderscheidend kenmerk voor de klant om voor uw praktijk te kiezen. De kwaliteit is voor de klant moeilijk te beoordelen en de klant verwacht niet anders dan dat u kwalitatief hoogstaande zorg levert.

De reden om voor u te kiezen is de manier waarop u uw kwaliteiten verpakt en aanbiedt.

Het zijn de ervaringen die klanten met u en de praktijk hebben die bepalen of ze voor u kiezen en vervolgens terug blijven komen. HuisartsenRadar is de enquête tool waarmee u inzicht krijgt in de ervaring van uw klanten wanneer ze een bezoek brengen aan de praktijk. Ook maakt HuisartsenRadar het direct mogelijk om deze antwoorden om te zetten in acties waarmee uw team op concrete wijze de klantervaring kan verbeteren. De antwoorden van uw klanten verschijnen op het ‘Storyboard’, waar u in één oogopslag kunt zien hoe klanten uw praktijk en dienstverlening ervaren.

Kosten en werkwijze
Logo van product

De HuisartsenRadar die past bij uw wensen

We richten de HuisartsenRadar in aan de hand van uw praktijk en de vragen die u graag beantwoord wilt zien. Hieronder vindt u uitleg over onze twee basispakketten en uitbreidingen:

Basispakket 1: Klachtenprocedure

Iedere huisartsenpraktijk zou een klachtenprocedure moeten hebben. CEO Lab heeft deze procedure voor u vormgegeven. Leer van de punten die klanten als een groot probleem ervaren en werk aan een oplossing die goed is voor klant en praktijk. CEO Lab vindt het belangrijk dat iedere praktijk een klachtenprocedure hanteert daarom is basispakket 1 na de opstart verder zonder kosten.

Basispakket 2: Klachten én loyaliteit

Met dit pakket haalt u de volledige functionaliteit van de HuisartsenRadar in huis. Monitor hoe klanten de praktijk ervaren en luister naar wat er goed gaat en wat er verbeterd kan worden. Vergelijk uw rapportcijfer en NPS met uw collega huisartspraktijken. Basispakket 2 kunt u uitbreiden, hiermee kunt u gedurende een periode gebruik maken van een vragenlijst waarmee we inzoomen op één onderdeel van de praktijk:

 • Ervaring aan de balie
 • Ervaring tijdens consult (per huisarts)
 • Ervaring tijdens telefonisch contact
 • Of een op maat gemaakte vragenlijst

Het team van CEO Lab staat voor u klaar

Heeft u interessen in de HuisartsenRadar

Wilt u vrijblijvend bespreken wat de mogelijkheden zijn voor uw praktijk? Laat uw gegevens achter en wij nemen snel contact met u op.
  Wat houdt de HuisartsenRadar in

  HuisartsenRadar geeft je patiënten op een eenvoudige manier de mogelijkheid hun persoonlijke verhaal over jouw dienstverlening met je te delen, zodat je zo snel mogelijk weet wat er speelt.

  HuisartsenRadar maakt de beleving van je patiënten direct voor u inzichtelijk in uw eigen Storyboard. Hiermee krijgt u wat er goed gaat en wat u kunt verbeteren direct op de radar.

  HuisartsenRadar maakt het voor jou en je patiënt makkelijk om met elkaar in gesprek te raken over jouw dienstverlening en de beleving van je patiënt daarbij.