Nieuwe website voor CEO Lab.

Een inspiratiebron voor het toepassen van Feedback

Het platform van Feedbackradar ondergaat op dit moment een grootse update. De oude website past daar niet meer bij. De look & feel ging op de schop, maar ook de belangrijkste boodschap krijgt veel meer aandacht: ALLES WAT AANDACHT KRIJGT GROEIT! En laat dat nou net het doel voor het komende jaar zijn van CEO Lab; groeien. Het nieuwe platform heeft zo veel mooie mogelijkheden, daar zouden alle ziekenhuizen, ja zelfs alle zorginstellingen in Nederland gebruik van moeten maken om continue aan kwaliteit te werken.

CEO Lab, de maker van Feedbackradar

Oké, even terug naar het begin. CEO Lab is de maker van Feedbackradar. Een Feedbacktool. Maar dan één die direct voor actie zorgt. Zowel de verbeterpunten áls de complimenten komen realtime bij de juiste persoon terecht zodat deze daarmee aan de slag kan, of dankzij een compliment met vernieuwde energie weer aan de slag gaat.

Website als inspiratiebron

Niet alleen laten we op de website zien wat Feedbackradar is, maar vooral ook willen we inspireren. Het belangrijkste doel van CEO Lab is niet eens de Feedbackradar promoten. Feedbackradar is slechts een middel. Een middel om de kwaliteit in de zorgsector te verbeteren. Feedbackradar is een opsporingsmiddel om feedback te verkrijgen. Want pas als we weten wat er speelt bij de patiënt, kunnen we ze zorgverlening verbeteren.  

Verhalen

Een belangrijk onderdeel op de site zijn de verhalen van gebruikers. Want wie kan beter vertellen wat je met Feedbackradar kunt bereiken dan de gebruikers zelf? Zij zijn de speciallisten!  Zij stellen de vragen, en nemen actie op de feedback die binnenkomt.

Voor de website zijn nog tal van toekomstplannen. Inspiratie bieden voor de gebruikers. Laten zien dat feedback enorm kan motiveren. Een complimentje, klein of groot, laat je groeien. Tovert een glimlach op je gezicht en zorgt dat je de dag weer stralend doorkomt.

Nieuwe website CEO LabAandacht krijgen voor je verhaal. Dat geeft je patiënt kracht

Aandacht voor wat er goed gaat. Dat geeft je als zorgverlener kracht

Aandacht voor wat beter kan. Dat geeft de zorg nog meer kracht

Aandacht voor het gesprek. Dat geeft je relatie met je patiënt kracht

DE
KRACHT
VAN
AANDACHT

Certificaten ISO NEN IEC Betrouwbaarheid Feedbackradar