Ik ben Flo, jouw Virtual Feedback Officer.

Van zelf labelen, naar hulp van Flo

Het labelen van complimenten en verbeterpunten geeft je veel inzicht in de beleving van jouw patiënten. Het kost je echter best veel tijd, die je liever aan je patiënten zou besteden. Dat begrijpen we. Daarom komt Flo je helpen! 

Wie is Flo?

Flo werkt snel

Flo verwerkt real-time de feedback van jouw patiënt en voorziet deze van jullie eigen labels. Zo heb je dus altijd het meest actuele overzicht in je storyboard staan.

Flo is er altijd voor je

We hebben Flo er van weten te overtuigen om 24/7 voor ons aan de slag te gaan. Dat betekent dat je ook tijdens de nachtdienst real-time inzicht krijgt in de feedback.

Flo begrijpt je

Flo weet naast het labellen ook het sentiment van de feedback op een juiste wijze te interpreteren. Een verbeterpunt wordt dus ook echt als zodanig gelabeld, ondanks dat deze als een compliment is ingediend.

Flo heeft een talenknobbel

Wanneer jouw patiënt een andere taal dan Nederlands spreekt is dat voor Flo geen enkel probleem. Ook dan zal Flo het sentiment van de verkregen feedback herkennen en onder het juiste label plaatsen. Die afwisseling vindt ze juist leuk.

Flo is nooit humeurig

Flo is Flo, elke dag van de week. En dus labelt Flo ook elke dag als Flo. En niet de ene dag als Martine, de andere als Renger en de volgende als Kasper. Zo ontstaat er eenduidigheid!

Flo kent de AVG

Uiteraard is de verkregen feedback bij Flo in professionele en veilige handen. Flo kent de AVG en handelt hier strikt naar.

Aandacht krijgen voor je verhaal. Dat geeft je patiënt kracht

Aandacht voor wat er goed gaat. Dat geeft je als zorgverlener kracht

Aandacht voor wat beter kan. Dat geeft de zorg nog meer kracht

Aandacht voor het gesprek. Dat geeft je relatie met je patiënt kracht

DE
KRACHT
VAN
AANDACHT

Meer zorg inspiratie?

Laat je e-mailadres achter en ontvang maandelijks fijne zorg inspiratie.