Hagaziekenhuis Zoetermeer.

Kiest na fusie ook voor FeedbackRadar

Het HagaZiekenhuis in Den Haag en het Langeland Ziekenhuis in Zoetermeer zijn gefuseerd. Vanaf 1 juni 2023 heet het LangeLand: HagaZiekenhuis Zoetermeer. Het HagaZiekenhuis kiest ook voor één systeem om feedback van hun patiënten te verzamelen. We zijn er trots op dat ze kiezen voor FeedbackRadar. Vooral vanwege de reden die daaraan ten grondslag ligt.

Fusie Haga ziekenhuis

HagaZiekenhuis werkt in Den Haag al sinds 2016 met FeedbackRadar en heeft dus ruime ervaring met het gebruik van onze tool. De zorgverleners in Den Haag zijn enthousiast over het gebruik van FeedbackRadar, omdat in deze tool zorgverleners zelf kunnen bepalen welke vragen zij hun patiënten willen stellen.

De ervaringen van patiënten worden direct bij de zorgverleners gebracht. Zo ondersteunt FeedbackRadar kortcyclisch verbeteren vanuit patiëntenperspectief. Dit wordt gecombineerd met persoonlijke verhalen die zij terugkrijgen. Op basis van die positieve ervaring besloot het HagaZiekenhuis FeedbackRadar ook op locatie Zoetermeer in te zetten.
 
We blijven graag met CEO Lab bijdragen aan de inzet van deze ziekenhuizen hun patiënten de best mogelijke zorgervaring te bieden. We kijken er naar uit samen met hen en onze andere klanten onze tool verder te ontwikkelen.

Door de fusie kunnen inwoners van Zoetermeer, Den Haag en omgeving blijven rekenen op zorg dicht bij huis. Het HagaZiekenhuis is sinds de fusie het grootste topklinische ziekenhuis in de regio.

De voordelen van FeedbackRadar

Vertelt het verhaal áchter de cijfers

Verbetert de kwaliteit van de zorg

Onbeperkt gebruik voor een vast bedrag per maand.

Real time resultaten op je eigen storyboard

Een tool voor de zorgverlener en patiënt

Dr. K.G. (Gie) Auw Yang Orthopeed St. Antonius Ziekenhuis
Bekijk het verhaal van Dr. K.G. (Gie) Auw Yang

Aandacht krijgen voor je verhaal. Dat geeft je patiënt kracht

Aandacht voor wat er goed gaat. Dat geeft je als zorgverlener kracht

Aandacht voor wat beter kan. Dat geeft de zorg nog meer kracht

Aandacht voor het gesprek. Dat geeft je relatie met je patiënt kracht

DE
KRACHT
VAN
AANDACHT

Meer zorg inspiratie?

Laat je e-mailadres achter en ontvang maandelijks de nodige zorg inspiratie.