FeedbackRadar

Alle gedachten die patiënten mogelijk hebben over jou als professional, zijn er al. FeedbackRadar spoort ze op, zodat je in echt contact met je patiënten kunt bouwen aan je kwaliteit. FeedbackRadar, voor aandacht waar je energie van krijgt.

Pilot aanvragen
Logo van product

FeedbackRadar, voor aandacht waar je energie van krijgt

Waar gaat je hart als professional sneller van kloppen? Van goed zijn in je vak, van waardering van je klanten. Maar waardering is er in vele vormen.

In complimenten natuurlijk, maar misschien nog wel vaker in onzichtbare vorm: De patiënt die je nooit meer terugziet, simpelweg omdat je het hebt opgelost. De patiënt voor wie het allemaal slecht nieuws was, maar die zich gelukkig prijst dat juist jij er voor hem was. De patiënt die een goede ervaring misschien niet met jou, maar wel met de mensen in zijn omgeving deelt.

Ook in kritische feedback en klachten komt waardering tot uitdrukking. Als mensen de moeite nemen om te reflecteren op je werk, doen ze dat niet alleen voor zichzelf. Ze willen ook dat jij begrijpt wat ze bedoelen, en dat je daar wat mee doet. Een echt probleem heb je pas als ze niét meer op je reageren: als ze zich van je afwenden en met iedereen over je praten. Behalve met jou.

Alle meningen en gedachten die patiënten over jou kunnen hebben, zijn er al. Of je dat nu wilt of niet, ze zingen rond en hebben effect op je reputatie en het vertrouwen van mensen. En of je dat nu wilt of niet, het behouden van je reputatie kost tijd en aandacht. Hoe kun je die aandacht zo geven dat ze optimaal loont, voor je patiënt en voor jou?

FeedbackRadar is bijna letterlijk een radar. Als laagdrempelig instrument voor je klanten scant hij je omgeving op signalen die je niet altijd ziet maar die er wel zijn. Hij identificeert ze met naam en toenaam, zodat je direct en persoonlijk kunt reageren. Zo kun je je koers bijsturen, inspelen op omstandigheden voordat ze een probleem worden, en vooral: je patiënten echte en oprechte aandacht geven.

Want aandacht, daar draait het om. Als professional weet je met praktische kwesties wel raad. Met het gevoel dat je mensen geeft, maak je het verschil. Het is wat mensen zich het sterkst herinneren en daarmee de basis voor hun gesprek over jou. En het is je krediet voor als er eens iets misgaat of beter kan.

Het team van CEO Lab staat voor u klaar

Wil je meer informatie.

Laat ons contact met je opnemen.

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Wat houdt FeedbackRadar in

FeedbackRadar geeft je patiënten op een eenvoudige manier de mogelijkheid hun persoonlijke verhaal over jouw dienstverlening met je te delen, zodat je zo snel mogelijk weet wat er speelt.

FeedbackRadar koppelt de verhalen van je patiënten terug aan de juiste persoon en/of afdeling, zodat zij hier mee aan de slag kunnen. Om complimenten te delen of verbeteringen te implementeren.

FeedbackRadar maakt de beleving van je patiënten direct voor u inzichtelijk in uw eigen Storyboard. Hiermee krijgt u wat er goed gaat en wat u kunt verbeteren direct op de radar.

FeedbackRadar geeft je de mogelijkheid om snel en efficiënt acties uit te zetten, vast te leggen en te monitoren.

FeedbackRadar maakt het voor jou en je patiënt makkelijk om met elkaar in gesprek te raken over jouw dienstverlening en de beleving van je patiënt daarbij.

FeedbackRadar kun je zelf naar je eigen wensen inrichten en gebruiken. Je kunt je eigen vragenlijsten maken, signalen instellen en acties uitzetten.